Hoe gaan ondernemers om met slecht weer?

Er verschijnen steeds meer signalen dat de economie minder zal gaan groeien of zelfs zal gaan stagneren. Voor ondernemers en ondernemingen duikt dan de vraag op of voorzorgsmaatregelen moeten worden getroffen of opgevoerd. Ook qua financiering van de onderneming is het de vraag of die voldoende is ingericht op mogelijke tegenvallers. Nu is angst een slechte raadgever en zover moet u het niet laten komen. Maar het is wel goed om doordachte plannen te hebben voor het nemen van mogelijke maatregelen. Wij willen u daar graag bij helpen en onze kennis en ervaring inbrengen vanuit ondernemerschap, financiering en bijzondere kredieten bij banken gedurende diverse crisis. Of het nu gaat om lang bestaande bedrijven of innovatieve start-ups.

Vrijblijvend een eerste gesprek kan nooit kwaad. Kijk svp op Leonifra.nl voor meer informatie en contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *